Fysiotherapie van der Salm bestaat 40 jaar!

Veertig jaar geleden, begin september 1980, zijn Peter van der Salm met zijn vrouw Hanneke de praktijk begonnen aan de Lammenschansweg 10. Het woonhuis werd op de begane grond verbouwd tot praktijk.

Later werd daar de begane grond van het huis op nummer 12 toegevoegd om het geheel te verbouwen tot een grotere praktijk.

In 2009 werd daar de dependance in de Roodenburgerstraat 1A aan toegevoegd in het gezondheidscentrum bij de huisartsen.

In het voorjaar 2017 is de praktijk verhuisd naar de Perzikweg 9A om daar een moderne, ruime praktijk te kunnen inrichten met een mooi oefenzaaltje. De dependance is inmiddels opgegeven gezien de ruimte in de nieuwe praktijk.

Het team werd uitgebreid met Martin in 1986, Geertrui in 1981 en Jose in 1994, allen lid van de maatschap.

De praktijk is een generalistische praktijk, dit was een bewuste keuze om de patiënt als geheel te kunnen zien en beoordelen. Ondertussen zijn er wel aandachtsgebieden waar wij ons extra mee bezighouden zoals neurologische patiënten, vaat patiënten, rheuma patiënten, dry needling, balanstraining en bekkenbodem patiënten. Ook behandelen wij veel patiënten thuis.

Altijd is er een grote focus geweest op kwaliteit, kennis en kunde. Veel nascholing maar ook begeleiden van vele stagiaires.

In de Corona periode hebben wij tijd gehad om MijnZorgApp te installeren. Wij kunnen u hierdoor nog beter van dienst zijn met afspraakherinneringen, oefeningen compleet met filmpjes en kunnen hiermee zo nodig behandelen via videobellen.

De eerste week van september is onze feestweek wat we met de patiënten samen zullen vieren.